Royal Botania

Royal Botania

Vorig jaar introduceerde Royal Botania de Calypso 55-tafelstoel. Zijn aantrekkelijke design en karakter hebben de aandacht van velen getrokken, waardoor deze stoel een succesverhaal werd. Met alleen een stoel kon je de Calypso moeilijk een collectie noemen, zodat we dit jaar die topper uitpuren. Zo hebben we voor 2021 een barstoel, een lage relaxstoel, en een compacte twee- en driezitsbank toegevoegd.

Door de basis in teak en de roestvrijstalen rug met bijbehorende gewatteerde hoes, die gemakkelijk afneembaar en verwisselbaar is, is de Calypso-collectie een ware revelatie die menig terras zal doen schitteren.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart