Living+, design meubelen – maatkasten – raamdecoratie

Living+, design meubelen – maatkasten – raamdecoratie

Living Plus is een interieurwinkel die steeds in beweging is. De slogan ‘design and motion’ bevat dus allerminst holle woorden. Of u nu stoelen, een tafel, barkrukken, een fauteuil of volledige eetkamer nodig hebt om uw woonst in te richten; u vindt ongetwijfeld uw gading in onze meubelzaak met inspirerende showroom in Dendermonde.

Living Plus onderscheidt zich van andere meubelwinkels door naast het riante aanbod meubels ook verder te gaan in het design van uw woning. Hierbij denken we aan raamdecoratie zoals gordijnen en jaloezieën, schrijnwerk op maat, (handgeknoopte) tapijten en meubelstoffering. Van harte welkom!

Camerich – Castle Line – Durlet – Ethnicraft – Jori – Kristalia – Leolux – Noteborn – Novamobili – Olta – Passe-Partout – Pedrali – Trizo21 – Unit14 – Willisau

Vlassenhout 1 – 9200 Dendermonde – 052 / 21 29 40 – www.livingplus.be – Open van woe tot zaterdag 10-18u – Open op zondag 14-18u

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart