Menu Hashira Hanglamp

Menu Hashira Hanglamp

De Menu Hashira Hanglamp is een ontwerp van Norm Architects. Het design is voortgekomen uit bezoeken van het Deense designbureau aan traditionele Japanse Washi-papierfabrikanten. De lamp brengt zodoende het oosten en westen samen. Het is een combinatie van moderniteit en traditie, de perfecte balans tussen eenvoud en karakter.

De Hashira Hanglamp is een moderne, Scandinavische interpretatie van de traditionele Japanse rijstlantaarn. De lamp heeft een handgemaakte kap van crèmekleurig textiel. Zodoende voorziet de lamp in een zeer sfeervol en gezellig diffuus omgevingslicht. In de kap is een strakke stalen belijning verwerkt die het textiel op zijn plek houdt en tegelijkertijd een grafisch effect aan de lamp toevoegt. Het design is vernoemd naar het Japanse woord voor kolom of pilaar.

De Hashira Hanglamp is verkrijgbaar in een Small (Ø18 x h. 45 cm.) uitvoering en een Large (Ø30 x h. 75 cm.) variant. De kleine variant is voorzien van één E27 fitting, de grote Hashira is voorzien van twee E27 fittingen. Bovendien is er ook een keuze uit de kleuren: wit en raw. Naast deze hanglamp is de Hashira ook als kluster hanglamp, tafellamp en vloerlamp bij MisterDesign verkrijgbaar.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart