Menu Échasse Vase

Menu Échasse Vase

De Échasse-collectie herontdekt de klassieke elegantie van glazen vazen ​​en schalen en brengt een minimalistisch silhouet met een onderscheidend, speels randje in moderne en traditionele ruimtes. Het speelse concept van Theresa Rand geeft een prachtige interpretatie van het woord "échasse": Frans voor "stelten". De slanke, steltenachtige steunpoten hangen de glazen vormen subtiel op, waardoor een gevoel van lichtheid ontstaat en tegelijkertijd voor stabiliteit wordt gezorgd.

De Échasse-vaas – Het eerste stuk in de nu iconische collectie is geïnspireerd op laboratoriumreageerbuizen. De druppelvorm is net zo elegant bij het vasthouden van bloemen op een bureau, de vloer in de woonkamer of het nachtkastje als wanneer het ongevuld blijft. De rookglazen versie met geborstelde messing poten is verkrijgbaar in drie maten. De unieke kleurovergangen van het glas geven het ontwerp diepte en contrast met de strakke lijnen van de poten. De kleinste vaas is nu verkrijgbaar met helder glas en gebronsde messing poten; een klassieke combinatie die past bij elk interieurpalet, in een formaat dat ideaal is voor compactere ruimtes.

Zijn uitdrukking etherisch, zijn ontwerp verheven in alle opzichten, de Échasse Collectie biedt oneindige mogelijkheden om te experimenteren, zoals de oorsprong van de reageerbuis suggereert. Alleen of samen, gevuld met favoriete bloemen, fruit en objecten of alleen weergegeven als sculpturale brandpunten, deze stukken verlevendigen moderne ruimtes met gelijke delen durf en gratie.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart