Menu Offset Loose Cover

Menu Offset Loose Cover

Offset is het resultaat van onderzoek naar ‘balans’ door Norm Architects. De studio wilde een bank zo eenvoudig mogelijk creëren en tegelijkertijd een reeks paradoxen omarmen: hem substantieel en toch delicaat maken, architectonisch en toch uitnodigend en huiselijk.

De Offset Loose Cover introduceert een langere levensduur, functionaliteit en veelzijdigheid aan de collectie, met een afneembare en wasbare buitenkant gemaakt van een op maat gemaakt textielmengsel van katoen en linnen in drie tijdloze kleuren. De zachte, natuurlijke en gemakkelijk te reinigen hoes creëert een ontspannen silhouet voor de Offset en geeft ruimtes een gevoel van casual elegantie.

De binnenkant van de bank heeft een inherent langere levensduur dan de hoes, die in de loop van de tijd en bij dagelijks gebruik kan slijten. Door een verwijderbare hoes voor de Offset te maken, is het mogelijk om de behuizing vast te houden terwijl de hoes eenvoudig wordt vervangen, waardoor de levensduur van het product wordt verlengd en er minder afval wordt geproduceerd. Op deze manier kan de Offset Loose Cover zich ook aanpassen aan veranderende levensstijlen, ontwerp- en kleurvoorkeuren om generaties lang te koesteren.

Het frame van de Offset-bank is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en de rug- en zijkussens zijn gemaakt van een dubbele schuimkern omhuld met een verendons- en schuimmengsel voor superieur comfort en duurzaamheid. De losse hoes is in één gestroomlijnd stuk aan de bank en armleuningen bevestigd, met een verborgen klittenbandstrip die gemakkelijk kan worden verwijderd.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart