Crystal Residence, het ideale project om aan seizoensverhuur te doen!

Crystal Residence, het ideale project om aan seizoensverhuur te doen!

Het project Crystal Residence is een uniek stukje betaalbaar luxevastgoed aan zee en wordt in Oostende als een van de pareltjes gezien. Als eigenaar geniet je van frontaal zeezicht vanuit je woonkamer of van op je ruim leefterras. Ook buiten geniet je van alle luxe. Verfrissen? Neem een duik in het privé-zwembad of haal een frisse neus op in de binnentuin!

3 redenen die bewijzen dat dit het ideale project is voor vakantieverhuur

Gelegen op 50 meter van de Zeedijk.

Een eerste grote troef van het project is de fantastische ligging vlakbij de zeedijk! De appartementen bevinden zich slechts op 50 meter van het strand van Oostende. Ze zijn ook heel makkelijk bereikbaar, dit zowel met de eigen wagen als het openbaar vervoer. Dankzij de ondergrondste parking is er steeds parkeermogelijk voor je wagen onder het gebouw. Zo staat de wagen altijd veilig en hoef je niet te zoeken naar een parkeerplaats. Fan van het openbaar vervoer om de kust te verkennen? De dichtstbijzijnde tramhalte bevindt zich op 200 meter van jouw droomappartement.

Werk samen met professionele verhuurpartners

Een tweede grote troef is de samenwerking die reeds verschillende eigenaars in het gebouw hebben met verschillende professionele verhuurpartners zoals Airbnb en Novasol. Deze partners kennen het gebouw, de omgeving en er zijn intussen al mooie cases die jou een indicatie kunnen geven van de verhuuropbrengsten voor jouw appartement.

Dankzij deze samenwerking met professionele partners is jouw investering 100% zorgeloos! Deze partners regelen alles voor jou van A tot Z. Zowel de verhuur, de opkuis, de sleuteloverdracht en alle bijkomstige zaken worden door hen geregeld. Bovendien zorgt een samenwerking met een professionele partner zoals Airbnb ervoor dat je steeds aan de beste prijs verhuurt. Dit zorgt voor optimale opbrengsten tegen minimale inspanningen. De kust is al decennia lang de grootste trekpleister van de Benelux. Daarbovenop is Oostende ook nog eens de populairste badstad aan de Kust. Zo heb je jaarlijks 270.148 toeristische aankomsten in de badstad (cijfers toerisme Vlaanderen). Dit zorgt voor een heel grote vraag naar verhuurappartementen. Dit, samen met bovenstaande redenen, zorgt ervoor dat je een zeer hoog verhuurpotentieel hebt.

Geniet zelf van jouw appartement

Als kers op de taart kan je bovendien uiteraard ook zelf gebruik maken van jouw appartement zo vaak als je dat zelf wilt! Op die manier kan je zelf genieten van mooie momenten aan zee met vrienden en familie en kan je nog een extra inkomen genereren als je zelf niet in jouw appartement aanwezig bent.

Meer weten over seizoensverhuur in de Crystal Residence?

Wil je meer weten over het project Crystal Residence en het gebruik van seizoensverhuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen je heel graag verder!

www.alysee.be info@alysee.be +32 (0)59 80 00 00

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart