Ontdek Oosteroever in Oostende, dé nieuwe stad aan zee

Ontdek Oosteroever in Oostende, dé nieuwe stad aan zee

Wie onlangs nog in Oostende was kon er waarschijnlijk niet naast kijken. De Koningin der Badsteden is in een snel vaart aan het transformeren. Met een doorgedreven stadsvernieuwing wil Oostende zichzelf internationaal terug op de kaart zetten met een gezond evenwicht tussen verleden, heden en toekomst.

Het zwaartepunt van deze stadsvernieuwing speelt zich af in de historische havendokken ter hoogte van het bekende Fort Napoleon. De nieuwe site OOSTEROEVER is uitgegroeid tot een volwassen, hippe en trendy stadswijk met naast tal van beeldbepalende torengebouwen, ook een heus ‘Shopping en Dining District’. Oosteroever, omgeven door water, vlak bij de zee en de beschermde duinen is het geesteskind van de toonaangevende projectontwikkelaar Versluys Groep. Versluys ontwikkelde er de voorbije jaren al heel wat iconische projecten zoals ‘Baelskaai 12’ met zijn kenmerkende outdoor gevelzwembaden, de landmark tweelingtorens ‘Ensor Towers’ en de prachtige eyecatcher ‘One Baelskaai’ op de stijlvolle Hendrik Baelskaai. Stuk voor stuk prachtige residentiële gebouwen waarbij alle appartementen beschikken over één of meerdere riante terrassen, met afhankelijk van hun oriëntatie adembenemende zichten op de zee, duinen, nieuwe jachthaven en het Ensor Park.

RESIDENTIE TRINITY – OOSTEROEVER, OOSTENDE 

TOEKOMSTIGE NIEUWE STATE-OF-THE-ART JACHTHAVEN

De nieuwe jachthaven in het aanpalende Vuurtorendok is reeds voor een deel aangelegd. Naast de volledige herinrichting van het Vuurtorendok met een vlottende steigerinfrastructuur en de aanleg van een beeldbepalende glooiing aan de zuidoostelijke zijde zal ook aansluitend de openbare ruimte een verdere metamorfose ondergaan. Met deze nieuwe ‘state-of-the-art’ jachthaven wordt het maritieme karakter van de site benadrukt en ontstaat een unieke hefboom voor de verdere ontwikkeling van deze nieuwe stadswijk aan zee. De bruisende stadswijk is ondertussen ook uitgegroeid tot een populaire filmlocatie voor heel wat bekende televisieprogramma’s en fictiereeksen. Vooral het gerenoveerde en tot de verbeelding sprekende Fort Napoleon gelegen te midden van de duinen vormt met zijn historische achtergrond voor heel wat filmmakers het gedroomde decor aan zee. Onder meer de unieke Vlaamse fictiereeks ‘Onder Vuur’ op Eén is voor een groot deel opgenomen in en rond de Oosteroever.

RESIDENTIE TRINITY – OOSTEROEVER, OOSTENDE

“Residentie Trinity, exclusief genieten van eerstelijns zeezichten”

Onlangs lanceerde Versluys Groep residentie Trinity op de Oosteroever in Oostende. Dit prestigieuze project met 15 verdiepingen ontworpen door het gerenommeerde Binst Architects omvat 59 exclusieve appartementen met eerstelijns zeezichten.

Gelegen aan de voet van de nieuwe jachthaven op het Vuurtorendok met zicht op het historische Fort Napoleon ademt dit project een uitgesproken maritiem karakter uit. Residentie Trinity, waarvan de ruwbouwwerken ondertussen zijn aangevangen en al 50% van de appartementen werd verkocht, wordt een visueel hoekbaken met een uitgesproken internationale signatuur. Elk appartement straalt een exclusieve grandeur uit met een onovertroffen gevoel van ruimte en licht. Een ideale setting die garant staat voor onvergetelijke momenten aan zee. De veelomvattende en bijzonder kwalitatieve ‘Versluys-Signature’ afwerkingsgraad met hoogwaardig samengesteld parket met massieve toplaag of grootformaatvloeren, luxe sanitair, designkeukens met composiet werkblad en andere exclusieve materialen genereren een bijzondere ervaring van comfort. Deze uitzonderlijk hoge afwerking in samenspel met uw panoramisch uitzicht biedt u puur woonplezier met een onovertroffen vakantiegevoel.

VERSLUYS GROEP, MEER DAN 114 JAAR KWALITEIT &VERTROUWEN

Sinds 1908 realiseerde Versluys Bouwbedrijf meer dan 775 verschillende projecten aan de Belgische kust. De projectontwikkelingsafdeling opgericht in 1996 is uitgegroeid tot een nationale topspeler in exclusieve stads- en dijklocaties. Het prestigieuze project Trinity past in deze context perfect binnen het groeiverhaal van Versluys Groep, waarbij hun iconische projecten in de eerste plaats een statement maken op een uitzonderlijke locatie aan zee. Naast de ontwikkeling van het Trinityproject is de groep momenteel actief in een 15-tal lopende projecten verspreid over België en Nederland.


MEER INFO T 059 51 11 15 – info@groepversluys.be WWW.OOSTEROEVER.BE

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart