OOSTEROEVER OOSTENDE de nieuwe stad aan zee

OOSTEROEVER OOSTENDE de nieuwe stad aan zee

Oosteroever is een nieuw trendy stadsdeel in de historische haven van Oostende omgeven door water en natuur en dit op een boogscheut van het centrum. Deze nieuwe stadswijk staat voor een perfecte symbiose waarbij beeldbepalende architectuur naadloos wordt verweven met het prachtige omliggende en beschermde natuurlandschap. Oosteroever staat garant voor een nieuwe manier van wonen aan zee.

De iconische Ensor Towers combineren alle voordelen van de Oosteroever site omdat ze zich centraal in het Ensor Park bevinden, het kloppende groene hart van deze nieuwe stadswijk aan zee. Alle appartementen in de Ensor Towers genieten van ruime terrassen met adembenemende uitzichten op de haven, stad, zee en het beschermde uitgestrekte natuurgebied van de Oosteroeverduinen.

De uitzonderlijke ligging aan zee, het hoogstaand wooncomfort en de bijzonder kwalitatieve afwerkingsgraad onderscheiden de Ensor Towers waardoor ze de voorbije maanden zijn uitgegroeid tot één van de meest begeerde residentiële projecten aan de Belgische kust. Een 2-slaapkamer appartement start vanaf 255.000 € en een 3-slaapkamer appartement vanaf 310.000 €.

Ensor Towers

Adembenemende uitzichten op een absolute toplocatie aan zee

Door de hoogte van de Ensor Towers en de impact op de skyline van Oostende werd een sterk visueel concept uitgewerkt met een uitgesproken internationale signatuur. Versluys Groep wil het wooncomfort van zijn Ensor Towers residents maximaliseren met grote raampartijen, de integratie van één of meerdere ‘living-outdoor’ terrassen per appartement in combinatie met adembenemende uitzichten.


Versluys Groep T 059 51 11 15 www.oosteroever.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart