Vastgoed De Vos verzekert gemoedsrust in alle vastgoedprojecten

Vastgoed De Vos verzekert gemoedsrust in alle vastgoedprojecten

Met een 360° professionele dienstverlening die alle aspecten van verkoop, verhuur, rentmeesterschap en advies op maat omvat, heeft Vastgoed De Vos al bijna een halve eeuw een stevige reputatie verworven in de vastgoedsector.

“Vastgoedtransacties zijn voor iedereen belangrijke mijlpalen in het leven” legt Bert De Vos uit. “Het is voor niemand een geheim dat de oplopende inflatie en de hogere rente voor een zekere afkoeling zorgen op de vastgoedmarkt. Toch is er nog steeds veel animo in de markt en zoeken zowel particuliere kopers als investeerders naar opportuniteiten in de markt. Nog meer dan anders kunnen we in deze omstandigheden dankzij onze ervaring en onze wil om altijd de mens centraal te plaatsen onze klanten ontzorgen. Bovendien betekent onze lokale verankering dat we bij elke vastgoedtransactie voor alle betrokkenen de nodige gemoedsrust kunnen bieden.”

BEGELEIDING VAN A TOT Z

Door een innoverende, maar fundamenteel menselijke commerciële en technologische aanpak, begeleidt Vastgoed De Vos verkopers, kopers, verhuurders en huurders van A tot Z in al hun projecten. Het Meetjesland, waar Vastgoed De Vos thuis is, is een regio met enorm veel troeven. Zo zijn er bijvoorbeeld de Lembeekse bossen, het landschapspark Drongengoed en het kasteeldomein van Wippelgem, waar zoveel rust heerst dat mensen er hun hoofd helemaal leeg kunnen maken en er een “bosbad” kunnen nemen.

“We hebben er altijd bewust voor gekozen om sterk lokaal te werken, in deze regio”, geeft Bert De Vos aan. We geloven zeer sterk dat een grondige kennis van de streek zelf en de mensen die er wonen een meerwaarde betekent. Dankzij onze jaren ervaring kennen we zeer goed de correcte en realistische verkoop- of verhuurwaarde van de panden op de markt. Door het feit dat kandidaat-kopers in de loop der jaren bij ons zijn komen aankloppen beschikken we bovendien ook over een zeer groot zoekersbestand. Regelmatig worden panden reeds aan de man gebracht alvorens te publiceren. Dat is het resultaat van dagdagelijkse en minutieuze opvolging van kopers en huurders. Immers dit is de essentie van makelaardij : twee zoekende partijen met elkaar verbinden. Vastgoed De Vos mag zich dus profileren als ideale tussenschakel om vraag en aanbod met elkaar in evenwicht te brengen”

RENTMEESTERSCHAP ZIT IN DE LIFT

“Totale ontzorging wordt almaar belangrijker”, geeft Bert De Vos nog aan. “ Zo merken we in onze dienstverlening als ‘rentmeester’ een opmerkelijke stijging van het aantal klanten die het dossier in totaaloplossing aan ons kantoor willen overdragen. Wij zorgen dan de volledige administratieve, technische en financiële dienstverlening. Deze professionele dienstverlening biedt voor de klanten het voordeel dat het beheer van hun eigendom gebeurt met de nodige deskundigheid, gebaseerd op jarenlange expertise. De klant heeft hierdoor geen kopzorgen meer en kan zich focussen op zijn eigen prioriteiten. Bovendien kunnen we in een verdere fase de klant ook bijstaan in beslissingen omtrent renovatie van panden, vermogensplanning, enzovoort.”

VASTGOEDSCAN “In het kader van onze rentmeesteractiviteiten en op basis van de vele vraagtekens die er komen omtrent de recente wetgeving met betrekking tot renovatieverplichting bij verkoop alsook de beperkte huurindexering op basis van de EPC waarde hebben we een ‘vastgoedscan’ ontwikkeld. Deze gratis vastgoedscan maakt een scherpe analyse van een vastgoedportefeuille. Op basis van deze analyse kunnen wij gerichter adviseren zodat klanten een optimaal rendement uit hun portefeuille kunnen halen. Door de scan verhoogt het rendement van de gebouwen en is veiligheid gegarandeerd voor de toekomst. Want betrouwbaar en betrokken, dat zijn en blijven we! Dat weten ook al onze klanten en het spreekt voor zich dat we de reclame van mond tot mond die ze voor ons maken bijzonder appreciëren.”

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart