Vastgoedgroep Degroote, versnelde lancering tweede iconische Sky Tower

Vastgoedgroep Degroote, versnelde lancering tweede iconische Sky Tower

SKY Towers wordt met zijn 6 entiteiten een nieuw bruisend stadsdeel in Oostende. Door de mix van luxueuze appartementen, kantoren, winkels, een publiek toegankelijke SKY Bar, health center en ondergrondse rotatieparking mogen we gerust spreken van een ministad in de stad zelf, mét bijzonder veel aandacht voor groen, open ruimtes en autovrije pleinen.

Mogen we nog steeds stellen dat de rush op vastgoed aan de kust blijft aanhouden?

David Degroote: "De afgelopen 12 maanden realiseerde Vastgoedgroep Degroote een totale verkoop van 400 units met een omzet van ruim 150 miljoen euro, hierin bedraagt het aandeel van SKY Towers 35%. Dankzij de uitstekende verkoop van onze landmark SKY Tower One (151 units) alsook van de SKY residenties Harbour (86 units) en Bridge (44 units), lanceerden we half augustus SKY Garden One (40 units). Dit extra aanbod bleek echter door de aanhoudende rush op kustvastgoed ruimschoots onvoldoende, waardoor we onze tweede landmark – SKY Tower Two (136 units) – begin september versneld lanceerden.

Met een verkoop van meer dan 250 units sinds de lancering in juni 2018 kunnen we spreken van een onverhoopt succes binnen het project SKY Towers. Het doet ons als ontwikkelaar bovendien extra deugd dat dit project ook door de lokale bevolking massaal gesmaakt wordt want met meer dan 40% van alle verkopen, vormen zij de ruggengraat van dit project.


“Heel wat Belgen kiezen nog steeds voor een waardevaste investering in eigen land.”


Heel wat Belgen kiezen bovendien nog steeds voor een waardevaste investering in eigen land, in de nabijheid van vrienden en familie. Dankzij de lancering van SKY Tower Two kunnen we onze bestaande wachtlijst wegwerken en nog beter tegemoet komen aan de hoge vraag naar woonappartementen met XL leefterrassen en unieke ‘Skyline-views’ over Oostende."

Wat zijn de troeven van SKY Tower Two?

David Degroote: "SKY Tower Two wordt 85 meter hoog, telt 27 bouwlagen en 136 appartementen met één, twee of drie slaapkamers waaronder twee luxueuze mezzanine-duplexen op de hogere verdiepingen. Net als in SKY Tower One genieten de toekomstige bewoners van SKY Tower Two hier van adembenemende zichten over stad, haven en zee dankzij de ‘floor-to-ceiling windows’ die naadloos aansluiten op de leefruimtes en slaapkamers. Bovendien kan men er, als kers op de taart, relaxen in het SKY Health Center op de hoogste verdieping. Tegen de zomer van 2025 zullen de eerste bewoners hun intrek kunnen nemen in SKY Tower Two."

Waarom is deze locatie zo bijzonder?

“Wat zeker meespeelt in de keuze voor SKY Tower Two is de A+++ locatie in het hart van de stad: een uitstekende ligging, vlakbij de zee en pal in het bruisende centrum van Oostende. Hier wordt een unieke combinatie gemaakt van enerzijds de rustige, volledig verkeersvrije pleinen rondom de site, en anderzijds de concentratie van gezellige winkels, restaurants, cultuur en ontspanningsmogelijkheden die zich op wandelafstand bevinden."

Oostende is duidelijk een stad waar heel wat te beleven valt?

David Degroote: "We merken dat niet enkel Oostendenaars maar ook veel tweedeverblijvers zich aangetrokken voelen tot SKY Towers. Steeds meer mensen uit de nabijgelegen regio’s kiezen er bewust voor om terug te keren naar de stad, waar alles dichtbij is.


“De rush op kustvastgoed blijft aanhouden waardoor we SKY Tower Two versneld lanceren om onze bestaande wachtlijst weg te werken.”


Extra troef daarbij is dat Oostende uitgegroeid is tot een vierseizoenen-bestemming waar heel wat te beleven valt op cultureel, sportief en gastronomisch vlak. Niet verwonderlijk dat Oostende, als hotspot, de laatste jaren de lead genomen heeft in het hoogste aantal vastgoedtransacties aan de Belgische kust."


ADVIESKANTOREN Troonstraat 60 I Oostende Vindictivelaan 21 I Oostende 059 80 91 91

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart