Maak het gezellig in huis

Maak het gezellig in huis

Op zoek naar een nieuwe zetel waar je je in kunt ploffen? Of eerder nood aan een leuk bureaulampje om bij te werken? Of zijn die eetkamerstoelen eindelijk aan vervanging toe? Voor de kleinste (bij)zaken tot de grootste meubels zit je hier goed. Letterlijk! Test onze zetels en stoelen gerust uit in onze uitgebreide showroom en laat je oog vallen op ander interieurlekkers zoals tafels, kasten en tapijten. Of wat dacht je van alle accessoires die ideaal zijn om als cadeautje te geven – aan iemand anders of jij zelf? Kom langs, snuif de sfeer op en wees welkom!

HUIS ONDER DE NOTELAAR

STATIONSSTRAAT 10 – 9070 DESTELBERGEN – 09 3729959 WWW.HUISONDERDENOTELAAR.BE – WELKOM@HUISONDERDENOTELAAR.BEOPEN VAN DONDERDAG TOT ZATERDAG 10U00 – 18U00 (MAANDAG & DINSDAG OP AFSPRAAK)

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart