Hotelsuites aan de Belgische Kust: het ideale alternatief voor tweede verblijven

Hotelsuites aan de Belgische Kust: het ideale alternatief voor tweede verblijven

De laatste jaren wordt de opmerkelijke verschuiving in vastgoedinvesteringen aan de Belgische Kust steeds duidelijker, met hotelsuites die snel terrein winnen als het perfecte alternatief voor traditionele tweede verblijven. Deze trend wordt aangewakkerd door de talloze voordelen die het investeren in een hotelsuite met zich meebrengt.

Investeerders zien steeds meer in waarom hotelsuites een slimme keuze zijn. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

1. Zorgeloze investering met professionele uitbater: Hotels bieden een 100% zorgeloze investering dankzij de aanwezigheid van een professionele uitbater. Dit betekent dat eigenaars worden bevrijd van typische vastgoedzorgen, zoals leegstand, schade of wanbetalers.

2. Perfecte combinatie van eigen gebruik en extra opbrengsten: Het concept van hotelsuites maakt het mogelijk om tot 45 nachten per jaar zelf gebruik te maken van de accommodatie, terwijl de resterende tijd benut kan worden voor verhuur, wat resulteert in extra inkomsten.

3. Geen klassieke vastgoedproblemen: Hotelsuites ondervinden geen typische vastgoedproblemen, zoals leegstand en problemen met huurders. Dit biedt investeerders gemoedsrust en een probleemloos beheer.

4. Vastgoed op unieke locaties voor een lagere prijs: Investeren in hotelsuites op unieke locaties aan de Belgische Kust biedt een kans om te genieten van prachtige uitzichten en faciliteiten tegen een vaak lagere prijs in vergelijking met traditionele tweede verblijven.

5. BTW-recuperatie op nieuwbouw aan de Kust: Investeerders kunnen profiteren van 87,5% BTW-recuperatie op nieuwbouw aan de Kust, wat een extra financieel voordeel oplevert.

Momenteel heeft Alysee verschillende projecten te koop langs de Belgische Kust, waarvan sommige zich dicht bij het bruisende centrum bevinden en andere directe toegang bieden tot het strand. Een opvallend project is Ibis Styles Bredene, dat ruime kamers aanbiedt en investeerders de mogelijkheid geeft te profiteren van deze opkomende trend. Met moderne voorzieningen en een gunstige locatie is een hotelsuite aan de Belgische Kust een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een verstandige vastgoedinvestering.


Contacteer ons voor meer info: info@alysee.be 059800000

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart