Blankenberge Parkville, zalig tot rust komen

Blankenberge Parkville, zalig tot rust komen

Op 250 meter van het strand van Blankenberge en vlak bij de pier, de zeedijk en de duinen, biedt Parkville meteen het vakantiegevoel waar levensgenieters naar op zoek zijn.

Tussen de Maurice Devriendtlaan en de Prins Karellaan, midden in het groen, ontwikkelt Matexi een residentieel project met 112 appartementen. De units zijn verspreid over 5 gebouwen die elk gekenmerkt worden door hun eigen kwaliteitsvolle architectuur. De volumes situeren zich rondom een private binnentuin waar bewoners elkaar ontmoeten.

RUSTIG WONEN AAN HET GROEN

Rond het project loopt een autovrije groenzone, waar enkel plaats is voor wandelaars en fi etsers. Voorts beschikt het project over een rustige binnentuin en een kwaliteitsvol, groen ingericht toegangsplein tot de verschillende blokken.

DUURZAME KEUZES

De appartementen zijn helemaal klaar voor de toekomst. Het project is uitgerust met een systeem van collectieve geothermie waarmee energie op een duurzame manier uit de bodem wordt gehaald. Elk appartement beschikt over een eigen individuele warmtepomp voor de aansturing van de vloerverwarming en aanmaak van warm water. Bovendien geniet je tijdens de zomer van het voordeel dat je appartement op een passieve, energiezuinige manier wordt gekoeld.

Wist je dat…

Blankenberge Parkville beschikt over een extra ruimte in één van de gebouwen die je als bewoner zal kunnen gebruiken? Op deze plek, op het gelijkvloers, kan je jouw buren ontmoeten of samen komen met vrienden of familie.

Interesse? Contacteer ons op 050 58 04 85 Meer info op parkville.matexi.be

Welkom in ons verkoopkantoor Elke woensdag tussen 13u30 en 17u30

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart