ONTDEK OOSTEROEVER de nieuwe stad aan zee

ONTDEK OOSTEROEVER de nieuwe stad aan zee

Bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement op een toplocatie aan zee ?

Bezoek dan komende weken zeker de Oosteroever site in Oostende. Versluys Groep ontwikkelt en bouwt er sinds enkele jaren een nieuw trendy stadsdeel in de historische haven. Alle appartementen op de Oosteroever genieten, afhankelijk van hun oriëntatie van adembenemende uitzichten op de zee, strand, duinen en de nieuwe jachthaven.

Omgeven door water en natuur en dit op een boogscheut van het centrum van Oostende staat deze nieuwe stadswijk garant voor een perfecte symbiose waarbij beeldbepalende architectuur naadloos wordt verweven met het prachtige omliggende en beschermde natuurlandschap. Ontdek op de volgende pagina’s alvast onze unieke projecten op Oosteroever en geniet binnenkort ook van uw eigen appartement aan zee.

De Ensor Towers worden ‘Ostend’s new highpoints’ en het ultieme visitekaartje van de site. Deze iconische landmarks zullen symbool staan voor een nieuwe manier van wonen aan zee met een unieke combinatie van een ongekend hoogstaand wooncomfort en spectaculaire panoramische uitzichten.

Het award-winning ‘Binst Architects’ incorporeert met dit beeldbepalende project het uitgesproken nautische karakter van de Oosteroever. De stijlvolle glooiingen van de terrasbanden refereren naar de golvende duinen en zee en belijnen het gebouw op een elegante manier waarbij de doorlopende glazen balustrades licht, lucht en water weerspiegelen.

Dock 5 is een residentieel ontwerp van het bekende bureau ‘Bontinck Architecture’ en omvat een modern en exclusief driegevel gebouw met 20 ruime doorzonappartementen en een royale penthouse. De terrassen profiteren van een zee gerichte oriëntatie met open uitzichten op de beschermde duingordel, nieuwe toekomstige jachthaven en het historische fort Napoleon.

ADEMBENEMENDE ZICHTEN OOSTEROEVER, OOSTENDE

Het project Oosteroever in Oostende omvat de bouw van een volledig nieuw stadsdeel aan zee. De ontwikkeling van bijna 1000 nieuwbouwappartementen en bijhorende kwalitatieve handelszaken maakt van dit project met voorsprong het grootste en meest exclusieve residentiële ontwikkelingsproject aan de Belgische kust. Versluys Groep is begonnen met de bouw in 2014 en ondertussen werden reeds vier deelfasen volledig opgeleverd en in een recordtijd uitverkocht.

Door de grote vraag werd er ondertussen een versnelling hoger geschakeld en bevinden twee nieuwe deelprojecten Ensor Tower I en One Baelskaai zich reeds in een vergevorderde ruwbouw- en afwerkingsfase. Deze nieuwe projecten zijn ondertussen bijna uitverkocht waardoor nu ook onlangs Ensor Tower II en Dock 5 versneld gelanceerd werden.

ENSOR TOWERS

LANDMARK LIVING

Door de hoogte van de Ensor Towers en de impact op de skyline van Oostende werd een sterk visueel concept uitgewerkt met een uitgesproken internationale signatuur. Versluys Groep wil het wooncomfort van zijn Ensor Towers residents maximaliseren met grote raampartijen, de integratie van één of meerdere ‘living-outdoor’ terrassen per appartement in combinatie met adembenemende uitzichten. Alle appartementen genieten een hoogstaande afwerkingsgraad met een grote flexibiliteit in afwerkingsmogelijkheden.

Met een hoogte van bijna 6 meter ontstaat in de exclusieve inkomhal een ongeëvenaard gevoel van ruimte en licht. De toegang van deze riante lobby is uitgerust met een state-of-the-art 24/7 veiligheidssysteem dat garant staat voor de privacy en veiligheid van de inwoners en hun gasten. Ondergrondse garages zijn beschikbaar en eenvoudig te bereiken via een afzonderlijke inrit.

Contacteer ons op 059 51 11 15 voor een bezoek aan de Ensor Tower

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart